menu
Word Lid
Speerpunt: inzetten op bloeiende economie, toerisme en betaalbaar wonen

Vlaams Belang Niel zet in op bloeiende economie, toerisme en betaalbaar wonen

Vlaams Belang Niel onthult met trots haar vijfde & laatste speerpunt, gericht op het ontketenen van het volledige potentieel van onze geliefde gemeente. Met een rijke geschiedenis en schilderachtige groene plekken is Niel meer dan een plek op de kaart; het is een ware parel aan de Rupel.

Onze visie omvat de ontwikkeling van een bloeiend en aantrekkelijk "kerncentrum," met ruimte voor gezellige horecazaken en winkels. Deze stap zal ongetwijfeld leiden tot een groeiende lokale economie en nieuwe kansen voor onze ondernemers, van kleine zelfstandigen tot grotere bedrijven.

Vlaams Belang Niel pleit daarom voor een doeltreffend ondernemingsloket, onder toezicht van een gespecialiseerde ambtenaar, als centraal aanspreekpunt voor bedrijven. Hier kunnen zij met al hun vragen en zorgen terecht.

Als we daarbij dan ook de waterbus tot aan onze Nielse Rupeldijk kunnen laten komen, zullen nog meer fiets- en wandeltoeristen hun weg vinden naar onze parel aan de Rupel.

Daarnaast zetten wij ons in voor betaalbaar wonen en het aanpakken van huisjesmelkerij. Met een sociaal beleid en concrete stappen om de gemeentebelastingen en opcentiemen te verlagen, streven wij ernaar om de Nielenaren de ademruimte te geven die ze verdienen.

Samen werken wij aan een betaalbare en bloeiende economie in onze gemeente!

Geïnteresseerd in ons volledig programma? Lees onze speerpunten.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF